7. 10. 2010.

UPS! - Promo demo album

Bend UPS! nastao je u septembru 2006. godine. U početku bend pravi dosta svojih autorskih pesama, neke od njih bile su:"Dama","Priča o Pankeru",”Naš glas”,”Piromanska himna” i mnoge druge… Od svih tih pesama ostala je samo "Priča o pankeru"!

Tokom prve godine postojanja bend je takođe radio obrade mnogih punk i hardcore bendova. Na bend UPS! uticali su bendovi poput - Pennywise, Rancid, Bad Religion, NoFX, Bouncing Souls... I naravno domaći bendovi (old school) poput nezaobilaznih Atheist-a (koji su im ujedno bili i uzori),Dža ili Bu-a, Goblina... Muzički ukus članova benda bio je sličan (brzina, melodija i dosta vokala (uglavnom se slušao pank i HC)), stoga se i muzika benda razvijala u pravcu ”brzog i melodičnog” panka sa kratkim disharmoničnim hardcore deonicama...
Početkom 2007. godine članovi benda UPS! dolaze do međusobnog dogovora da promene naziv benda iz Barabe u UPS! što bi značilo - Ustani Protiv Sistema!
U septembru 2009. godine ulaze u studio "Mr.Sound" u Petrovcu na Mlavi kod Ivana Radosavljevića i Igora Mihajlovića gde započinju snimanje svog prvog PROMO DEMO ALBUMA koji je završen u maju mesecu 2010. godine. Naravno pušten je free download!

MySpace

DOWNOLAD: UPS! - Promo demo album

Нема коментара:

Постави коментар