1. 7. 2010.

Zemlja Gruva! - WTF is gruvilend

Zemlja gruva je beogradski bend nastao 2007 godine spontanim okupljanjem muzičara oko Studija gruvlend! na Vračaru

Zemlju gruva odlikuje jedan veoma pozitivan duh, jaka ambicija, kao i novi pristup muzičkom poslu, jer se vremenom oko benda okupila ekipa talentovanih mladih ljudi koja pokriva sve aspekte show businessa, i koja to radi po svojim standardima.

Specifičnost muzike Zemlje gruva!, pored raznolikosti mučkih stilova koji određuju njihov zvuk, predstavlja i frontline Zemlje gruva, Zoe Kida, Konstrakta i MC Milovan, tri pevača sa različitim muzičkim stilom i manirima pevanja. Ovaj uigrani vokalni tandem je domaćoj publici poznat iz saradnje sa bendom Mistake Mistake, sa kojima su nastupali ispred poznatih imena kao što su Prodigy, Punjabi MC, Kosheen, Capleton i dr. Dugogodišnje iskustvo je naučilo članove Zemlje Gruva da se prilagode publici i naprave dobru atmosferu, kako u malim klubovima tako i na velikim festivalima, kao što su Exit, Beovizija i Nisomnija.
Debi album "WTF Is GRUVLEND!", posle tri duge godine iščekivanja biće objavljen na internet etiketi gruvlend.net, na kojoj će svi registrovani korisnici moći besplatno da skinu album u mp3 formatu. Na ovom izdanju Zemlje gruva! se radi neprekidno od prvog nastupa na Beoviziji, i ono predstavlja kompilaciju pesama produciranih u Studiju gruvlend! za to vreme. Album je rigorozno selektovan i predstavlja našu definiciju gruva, što i jeste glavni pokretač benda! Bez obzira da li je to hip-hop, reggae, soul, r'n'b, afro, bitno je da pesma ima dobar gruv, da ima zarazan ritam koji pomera.

Album se sastoji od 10 pesama, i otvara ga himna gruvlenda "Živeo gruvlend!"

Site

DOWNLOAD

Нема коментара:

Постави коментар