7. 7. 2010.

Lollobrigida - Bivša cura (singl)

Lollobrigida vam poklanja najnoviji singl iz njihove zarazne trash elektro pop kolekcije! "Bivša cura" je njihovo novo ostvarenje koje besplatno možete preuzeti sa sajta www.exitmusic.tv.

Ponosne vlasnike MTV nagrade za najbolji bend iz "Adria" regiona čekamo na glavnoj festivalskoj bini u subotu, 10. jula u 22h. U planu je snimanje Live albuma sa ovog koncerta, te vas uz zvuke "Bivše cure" pozivamo da na njihov nastup dođete u što većem broju i da zajedno sa Lolama napravimo opasno dobar party.
Za sve vaš koji još niste upoznali hrvatsko-slovenačku elektro atrakciju, prenosimo kratko i jasno (samo)predstavljanje benda: "Najšljokičastiji hrvatski electro bubblegum trash duo, formerly known as Lollobrigida girls, počele su svoju estradnu karijeru prije 6 godina kao karaoke atrakcija uz sexy matricu. Dosadivši im da same nose kofere, kostime i sintisajzere, djevojke su se odlučile na muško pojačanje. Uz "manekenke koje pjevaju" (Ida i Petra) na stejdžu zadnjih godina dernek rade i novi članovi "Lolla kolektiva" - Shinec (gitarist Pipsa), te 3 Slovenca (!!!): Kleemar (ima svoj IDM projekt Kleemar), David (Sphericube) i Jernej ( ex Psycho-Path). Jednom riječju - VIS Lollobrigida. Glasniji, bizarniji i ljepsi nego ikada, ovaj čudesan kinky-pop sastav nastupit će i na vasoj žurci. Only if you dare..."

DOWNLOAD

Нема коментара:

Постави коментар