5. 4. 2011.

Žene Kese - Rado bih te sreo

Exitmusic.tv vam predstavlja novi, drugi po redu album sastava ŽeneKese. "Rado bih te sreo" je njihovo jubilarno, dvadeseto izdanje koje možete besplatno skinuti na ovom linku

ŽeneKese, petočlani rok bend iz Beograda, nastao je 2004. godine, a koncertno su aktivni od 2006. (EXIT, ART & Music Pula, Jelen Fest, Belef, Hangfoglalás Music Review...) Prvo zvanično izdanje benda bilo je kompilacija novih srpskih bendova "Zdravozdravozdravo" u izdanju Kultur Akt-a 2008. Naredne godine ŽeneKese izdaju istoimeni debi album za kuću Odličan Hrčak, na kome se nalaze stvari poput Hajdemo u disko, Zavijam, Zamka za Karsona, poznate sa radio talasa. Pesma Šta bi bilo kada bih ti dao sve sto imam proglašena je za singl godine na listi Pop Mašine Radija B92, a spot za pesmu Bez Tebe jedan je od zapaženijih kada se o domaćoj video produkciji radi.

Rado bih te sreo je znatno kraće izdanje od prethodnog, i na njemu se nalazi devet pesama:

CD je u prodaji od sredine marta a izdala ga je kuća Odličan Hrčak. Uhvaćen aktuelni trenutak u razvoju benda, može se videti i u spotu za prvi singl, pesmu Bordžija.

MySpace

DOWNLOAD: Žene Kese - Rado bih te sreo

Нема коментара:

Постави коментар