2. 1. 2011.

S.A.R.S - Perspektiva!

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, MTV i S.A.R.S. su odlučili da nagrade svoje fanove jednim nesvakidašnjim poklonom. Tačno u ponoć novogodišnje noći, od 31. decembra, posetite MTV.rs sajt i potpuno besplatno preuzmite novi album sastava S.A.R.S. pod nazivom "Perspektiva"!
Album će biti dostupan publici čitavog regiona putem svih regionalnih MTV sajtova, a ovo je ujedno i prvo album izdanje koje na svom sajtu objavljuje MTV.
Na osam novih pesama, koliko "Perspektiva" sadrži, svoje produkcijske sposobnosti još jednom su dokazali Željko Veljković i Đorđe Miljenović (Wikluh Sky). Članovi benda S.A.R.S. ne kriju entuzijazam povodom saradnje sa MTV-jem i objavljivanja drugog studijskog izdanja: "Prezadovoljan sam novim albumom i biće mi drago ako publika bude isto tako odreagovala! Nastavili smo da se igramo sa muzičkim žanrovima, samo što smo ovog puta iskusniji u tome pa su i pesme dosta ozbiljnije. Drago mi je što će ljudi imati priliku da album skinu besplatno", rekao je Žarko.

Tihi, bubnjar benda, veruje da će album opravdati očekivanja fanova: "Mislim da će fanovi biti zadovoljni. Lično, poseban akcenat bacam na numere „Klovn“ i „To Rade“. Smatram da je album zreliji od prvog i nadam se da će ga publika prihvatiti sa istim oduševljenjem kao i prethodni."

Bend S.A.R.S. nastao je u martu 2006. godine u Beogradu. Krajem 2007. u RLZ studiju u Resniku snimaju svoju prvu pesmu pod nazivom „Buđav lebac“ i postavljaju je na internet. Prvi singl benda S.A.R.S. vrlo brzo ostvaruje neverovatno veliku popularnost na prostoru Srbije i bivše Jugoslavije. Uspeh i prihvaćenost ove pesme je poseban sociološki i kulturološki fenomen.
Krajem 2008. godine dobili su ponudu da snime album za nacionalnu izdavačku kuću PGP RTS. Prvi album je, uz producentsku pomoć Skaj Viklera, završen za nekoliko meseci i objavljen je u martu 2009. godine. Od izdavanja debi albuma pa do danas, bend se ustoličio kao jedna od najvažnijih pojava ne regionalnoj muzičkoj sceni. Novi album nastavio je da obiluje socijalno angažovanim temama uz neizbežno „šaranje“ kroz razne muzičke žanrove.

Preuzmite novogodišnji muzički paket koji vam poklanjaju MTV i S.A.R.S. - posetite MTV.rs počevši od 1. januara 2011. i download-ujte novi S.A.R.S.-ov album "Perspektiva"!

DOWNLOAD: S.A.R.S - Perspektiva!

Нема коментара:

Постави коментар