3. 12. 2010.

Partibrejkers - Krš i lom

Novu sezonu Exit online etikete otvorio je jedan od najznačajnijih i najdugovečnijih bendova na srpskoj rok sceni Partibrejskers, svojim live albumom „Krš i lom“

Album, koji predstavlja presek celokupne karijere ovog benda, snimljen je na prvom od dva koncerta u beogradskom Domu omladine u martu prošle godine, a za besplatno preuzimanje je dostupan od četvrtka, 25. novembra na sajtu Exitmusic.tv.
„Krš i lom” je najavljen kao prvo pravo live izdanje benda, i sadrži četrnaest pesama koje su obeležile njihovu 28 godina dugu karijeru. Za besplatan download biće dostupne „Hoću da znam“, „Put“, „Hiljadu godina“, „Kreni prema meni“, „Hipnotisana gomila“, koje prati neverovatna energija publike i benda na koncertu. CD „Krš i lom“ objavljen je u junu u izdanju kuće "Odličan hrčak" a miks i produkciju radio je Saša Janković u studiju „Oxygen” u Beogradu.

Na sajtu Exitmusic.tv posetioci sada mogu da besplatno preuzmu sva dosadašnja online izdanja među kojima su Obojeni program, E-play, Marko Nastić, Repetitor, Jarboli, Killo Killo, The Good Guys, Overdrive, Nežni Dalibor, Ritam Nereda, Trance Balkan Desorganisation i drugi.

DOWNLOAD: Partibrejkers - Krš i lom

Нема коментара:

Постави коментар