12. 7. 2010.

Killo Killo banda - Amongst the People

Prvi studijski album novosadskog benda sniman je tokom leta 2009. godine. Čini ga jedanaest pesama od kojih je većina snimljena u novosadskom studiju "Bandar". Za prvi singl je odabrana pesma "Licemer"

MC Killo Killo A.K.A DJ Voi–Khan je umetničko ime Vojislava Maleševa, pevača pop-reggae grupe Drum’n’zez, takođe iz Novog Sada.

Killo Killo je, pak, njegov samostalni projekt u okviru kojega radi kao reggae-ragga MC, pevajući uz roots-reggae ili ragga ritmove, uz dodatak orijentalnih nota. Ovaj bend predstavlja energičnu mešavinu funka i reggae-dancehall zvuka.

Kao DJ, Malešev aktivno učestvuje i u svim događajima koje organizira Global Village People, organizacija koja se bavi skupljanjem stvaralaštva u okviru žanra "world music", te je svoje poznavanje ovih zvukova delio sa Exit festivalom, učestvujući u organizaciji nastupa na World Music Stageu.

Malešev je zagovornik ideje da, slušajući muziku Indije, Bliskog Istoka, severne Afrike i Amazonije, čovek može doživeti sreću i duhovno ispunjenje.

Killo Killo banda je tokom ove godine nastupao na mnogim festivalima u regionu, a 8. jula je album "Amongst the People" predstavio i publici na Exitu 2010, na Fusion stageu.

MySpace

DOWNLOAD

Нема коментара:

Постави коментар